Over ons

Rietveld Finance Consultancy is ruim 11 jaar succesvol in business. Sindsdien zijn er veel financieringsvraagstukken succesvol afgerond. Het kantoor is gespecialiseerd in financieringen van vastgoed, werkkapitaal en overnames. Daarnaast worden er bijzonder beheer opdrachten uitgevoerd ten behoeve van het midden en groot MKB. Tenslotte wordt er ook geadviseerd met betrekking tot (woonhuis)hypotheken voor ondernemers.

Rietveld Finance Consultancy voert als landelijke opererend advieskantoor opdrachten uit waarbij persoonlijk contact, klantbelang en inlevingsvermogen centraal staan en beschikt daarnaast over een ruim netwerk van specialisten die op gerelateerde gebieden bijdragen aan de kwaliteit van de financiële dienstverlening.

De business principles van Rietveld FC en dus de basis voor alles wat zij doet zijn ontzorgen (gemak), persoonlijk zaken doen, resultaatgericht werken (dealmaking) met heel veel expertise en ervaring, met vertrouwelijkheid als uitgangspunt voor de dienstverlening.

Om deze principles kracht bij te zetten vindt er een visuele herpositionering plaats van de website en huisstijl.

Vanzelfsprekend maken wij graag tijd vrij voor een geheel vrijblijvende inventarisatie van uw financieringsvraagstukken. Neem vrijblijvend telefonisch contact op via 06-14141820 of stuur een email naar info@rietveldfc.nl